“بیوگرافی گونل”
گونل این سوپر استار خوانندگان در باکو پایتخت آذربایجان در تاریخ ۲۵/۱۰/۱۹۸۵ به دنیا آمد . گونل در یک خانواده ۵ نفری چشم به جهان گشود پدرش یکی از معروف ترین موسیقی دانان آذربایجان و مادرش هم در زمینه پیانو فعالیت داشت .
گونل با آن صدای دل نشین خود در مهد موسیقی آذربایجان یعنی قاراباغ به دنیا آمد . خانواده گونل به علت جنگی که در آن دوران در قاراباغ درگرفته بود اجبارا از ولایت خود ( آغدام ) به باکو مسافرت کردند و در آنجا ساکن شدند .
لینک مطلب در کانال تلگرام گونل:
https://telegram.me/Gunel/31
https://telegram.me/Gunel/32
پدر گونل ( رحمان گیل ) از موسیقی دانان معروف آغدام بود .
طوری که هر وقت در جایی مراسمی یا مهمانی بود از خانواده گونل هم دعوت میشد و گونل به خاطر صدای خوبی که داشت در این مراسم میخواند به طوری که تحسین همگان را بر می انگیخت و گونل در چنین خانواده ای هنرمند به دنیا آمده است و از زمان کودکی به هنر و مخصوصا موسیقی علاقه و افری داشت تا جایی که ترانه های دیگر خواننده ها را باز خوانی کرد تا هنگامی که بزرگ شد .
او که به شدت به ابراهیم خواننده مشهور ترکیه علاقه داشت و بیشتر ترانه های این خواننده رو گوش می دادو می خواست روزی شاگرد وی باشد .
در سال ۱۹۹۸ خواننده معروف ترکیه یعنی ابراهیم تاتلیسس مهمان دوست داران موسیقی در آذربایجان بود .
آنجا با چنان استقبالی رو به رو شد که تا به حال تصور آن رادر خارج از کشور را نمی کرد .
در این کنسرت گونل و خانواده اش نیز شرکت کرده بودند تا این که گونل در حین کنسرت و با فریاد زدن نام ابراهیم به نام ابو ابو می خواست نزد ابراهیم برود . صدا و سخنان شیرین ابراهیم تماشاچیان را جادو کرده بود در این هنگام که ابراهیم در حال آماده شدن برای خواندن ترانه ی دیگری بود ناگهان از میان جمعیت دختری را دید که دوان دوان به طرف نوازنده ها آمد فرصت را از دست نداد و میکروفون را از دست ابراهیم گرفت.
اگر چه سرپرست و هماهنگ کننده کنسرت از این کار دختر خوشش نیامد اما ستاره معروف موسیقی ( ابراهیم ) از این کار دختر استقبال کرد و منتظر شد تا دختر بخواند . گونل ترانه ی “Qaragilə” را خواند .
دختر دامن سفید بعد از اینکه کارش تمام شد میکروفون را داد و رفت پیش پدرش نشست . در این بین ابراهیم که از صدای دختر حیران مانده بود در میان هزاران تماشاچی آذربایجانی قول داد که این دختر با استعداد را به ترکیه میبرد و هر کمکی از دستش بر بیاید برای پیشرفت گونل در موسیقی انجام خواهد داد در مورد استعداد خوانندگی گونل با آنها صحبت کرد و آنها را قانع کرد که از گونل مثل دختر خودش در کنار خانواده خودش مراقبت کند .
خانواده گونل از یک سو خوشحال و از یک سوی دیگر ناراحت بودن خوشحالی آنها از این بود که ابراهیم به فرزندشان چنین پیشنهادی کرده و ناراحتی آنها دوری گونل بود چون گونل هنوز کوچک بود و در یک کشور غریب باید زندگی می کرد .
گونل همچنین در کنار موسیقی باید به درسش هم می رسید این چنین بود که یک صفحه ای بزرگ از زندگی گونل ورق خورد و او راهی ترکیه شد. رحمان پدر گونل میگوید : سال ۱۹۹۹ ابراهیم مارو به ترکیه دعوت کرد . منم دخترمو برداشتم رفتم . از همین روز به بعد هر لحظه و هر دقیقه ابراهیم مواظب ما بود و از ما پذیرایی کرد در این لحظه گونل با لهجه شیرین قاراباغی خود میگه : بعد از اینکه آغدام آرام شد ( در آن زمان در قاراباغ جنگ بود ) میرم خونمون دم در خونمون با برادرم تونار خواهم خواند بعد میگه : فکر میکنین خونمون در آتش جنگ سوخته یا هنوز سالمه؟
با کمک ها و آموزش های ابراهیم و خود گونل در سال ۱۹۹۹ میلادی اولین آلبوم خود را به بازار عرضه کرد که تبلیغات و فروش آلبومش را ابراهیم بر عهده داشت این آلبومش به نام نه الور آلاهیم NE OLUR ALLAHIM ( چی میشه خدای من ) و دنیا دنیا از ترانه های معروف این آلبوم بود
گونل در این مدت نه کشورش و نه خانواده اش را هیچ کدام رو فراموش نکرد .در این سالها گونل در کنار موسیقی تحصیلات خود را نیز با موفقیت ادامه میداد . ولی گونل این طور به نظر میامد که دلش پیش آذربایجان و مردم آنجاست . گونل در این رابطه میگه : چه فایده که در محیط دیگری بزرگ شدم صحنه ها و هواداران متفاوتی دیده ام . میخوام در بین مردم آذربایجان باشم و میخوام ترانه های محلی خودمونو بخونم.
وقتی به سنپترزبورگ رفتیم استقبال فوق العاده ای از ما کردن من که باورم نمیشد . بیشتر تماشاگران آذربایجانی بودن همچنین از روسیه و دیگر کشورها نیز کم و بیش آمده بودند . در پایان کنسرت گوبرناتور ( از سران روسیه ) من را در آغوش کشید پیشانی مرا بوسید و از من تشکر کرد.
وقتی با پدر گونل صحبت میکردیم به موضوعات زیادی اشاره کردیم و بحث ما هم بر سر این بود که دختری با سن و سال گونل که از وطن خود دور افتاده در مورد کشور خود چه چیزهایی میداند؟
معلوم شد که در این اواخر هر چند کم به کشور خودش میاد ولی اطلاعات زیادی در مورد آذربایجان داره و خیلی هم افتخار میکنه.
گونل در این رابطه میگه : من در آن کشور متولد شدم و در خاک آن کشور بزرگ شدم ولی به علت جنگ مجبور شدیم کشور خود را ترک کنیم ولی من اینجا دلم میگیره . آغدام یاد آور خاطرات کودکی من است . خانه ی سر سبز ِ خانواده هنرمند و خوشبخت ِ روزهای خیلی خوبی داشتیم.
رحمان پدر گونل میگه : من آرزوی دیگه ای دارم . دلم میخواد گونل در آذربایجان به تحصیل موسیقی بپردازه . سال گذشته در این مورد تلاشهایی کردم ولی بنابه دلایلی نشد . هرچند خودمون در ترکیه هستیم ولی دلمون در آذربایجانه . میخواستیم گونل در باکو نیز درس بخونه و به کشور خودش خدمت کنه.
گونل هم از آذربایجان سخن میگه و در مورد موسیقی ملی آذربایجان با هیجان صحبت میکنه . گونل در آخر صحبتهای خودش میگه : شاید اینجا همه چیز عالی باشه اما دلم برای آذربایجان تنگ شده آخه اونجا وطن منه. حتی گفته است قصد دارد با یک مرد آذربایجانی ازدواج کند که این حرف در مقابله شایعه ازدواج او با پسر ابراهیم به وجود آمد .
او در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرده است که تمام معروف شدنش را مدیون پدر و مادر و ابراهیم هست و گفته است که روزی بتواند این محبت های آن ها را جبران کند .
محبت گونل در دل ابراهیم به حدی زیاد هست که در سایت رسمی ابراهیم در صفحه اول عکس گونل دیده می شود .
گونل خواننده مسلمانی هست که به لطف صدا زیبا و جذابیت خاص خود در کشور ما ایران طرفدارن زیادی دارد عده ای به اشتباه گونل را دختر واقعی ابراهیم می دانند که گونل تنها شاگرد ابراهیم هست .
همانطور که گفتیم اولین آلبوم گونل NE OLUR ALLAHIM ( چی میشه خدای من ) نام داشت . دو آلبوم دیگر گونل با نام های RESMİNİ ÇEKE ÇEKE و ADI Yok میباشد .
آلبوم ADI Yok با فاصله ی پنج سال ( ۲۰۰۹ ) و در حالی که طرفدارانش برای انتشار این آلبوم لحظه شماری میکردند با ۱۶ ترانه منتشر کرد و انتظارها را به پایان رساند
این روزها گونل یک خانوم به تمام معنا شده است . متواضع و متین . کسی که با طرفدارانش خیلی مودبانه برخورد میکنه و آنها را در آغوش میگیره
گونل زیاد با مجله و روزنامه رابطه ی خوبی نداره و سعی میکنه از آنها دوری کنه و تا آنجایی که امکان داره با صدا و هنرش با مردم ارتباط برقرار کنه.
میشه گفت گونل بین دو کشور همسایه و همزبان ترکیه و آذربایجان مانند پلی است معنوی . طوری که در آخرین البوم خود ترانه ای خوانده با عنوان BİR MİLLET İKİ DEVLET ( یک ملت دو دولت ) که در این ترانه مردم ترکیه و آذربایجان را یک روح در دو بدن دانسته است
گونل به گفته ی خودش به همه نوع موسیقی علاقه دارد و از هر کدام خوشش بیاید آن را حفظ میکنه و میخونه .
گونل از برنامه های تلویزیونی به دو برنامه ی BEYAZ SHOW و IBOSHOW ( هر دو برنامه ار تلویزیون ترکیه پخش میشه ) علاقه ی زیادی دارد و همیشه سعی میکنه این برنامه ها رو تعقیب کنه
گونل به فیلمهای YAPRAK DOKUMU, LOST, dudaktan kalbe, BINBIRGECE علاقه ی زیادی دارد و آنها را در صورت امکان تماشا میکنه
لینک مطلب در کانال تلگرام گونل:
https://telegram.me/Gunel/31
https://telegram.me/Gunel/32
One thought on “بیوگرافی گونل”
موضوعات: دستهبندی نشده
برچسب ها: آذربایجان , آذری قیزی گونل , آغدام , باکو , بیوگرافی گونل , پدر گونل , ترکیه , قره باغ , گونل
[ خرداد ۱۰, ۱۴۰۲ ] [ 8:53 ق.ظ ] [ Gunel ] یک دیدگاه
عالی بود